A.P.E. van der Weele


Betalingen

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende verrichtingen, die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke verrichting omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld, vastgesteld door de overheid (Nza).

Als u een tandartsverzekering heeft wordt de rekening rechtstreeks ingediend bij uw zorgverzekeraar. U hoeft dus niets te doen.

De eigen bijdrage, wordt (afhankelijk van uw tandartsverzekering) door uw eigen zorgverzekeraar bij u geïnd. Bij een enkele zorgverzekeraar is dit niet het geval en krijgt u, alleen een rekening van de eigen bijdrage, van de tandarts.

Het versturen van de rekeningen (ook wel factuur of nota genoemd) van onze praktijk wordt voor ons verzorgd door Anders Medical Factoring.

Wilt u direct naar de site van Anders Medical Factoring klik dan op de link: http://www.mijnAndersNota.nl

Bij sommige verzekeraars kan er niet rechtstreeks gedeclareerd worden. U betaalt de tandarts en dient zelf de rekening in.

Heeft u helemaal geen tandartsverzekering dan krijgt u de rekening toegestuurd en heeft u 14 dagen de tijd om de rekening te voldoen.

 

Tandenborstel